Асоціація "Регіональне будівництво"
UA | RU | EN
 Головна
Асоціація
Діяльність
Всі новини
Прес-центр
Контакти

Уряд призначив голову Державної інспекції архітектури та містобудування

Новини Асоціації → 2021 → 05.2021 → Уряд призначив голову Державної інспекції архітектури та містобудування

Уряд призначив голову Державної інспекції архітектури та містобудуванняУряд призначив Семена Юрійовича Кривоноса Головою Державної інспекції архітектури та містобудування. Відповідне рішення було затверджено 19 травня, під час засідання Кабінету Міністрів України.

Відтак, Семен Кривонос був визначений переможцем конкурсу на посаду голови ДІАМ рішенням Уряду від 28 квітня 2021 року.

Зазначимо, утворена Державна інспекція архітектури та містобудування України - єдиний центральний орган виконавчої влади, який реалізує державну політику у сфері державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду.

Нагадаємо, виконання повноважень ДІАМ у повному обсязі може здійснюватися після того, як на роботу буде прийнято 30% співробітників (гранична затверджена чисельність - 660 осіб).



Другие новости и события

ПІДСУМКИ ДРУГОГО ІПОТЕЧНОГО ФОРУМУПІДСУМКИ ДРУГОГО ІПОТЕЧНОГО ФОРУМУ // 02.06.2021
У рамках Форуму було обговорено проблематику іпотечного кредитування в Україні та надано пропозиції щодо подальших кроків по усуненню недоліків у державних програмах

У Комітеті ВРУ обговорили законопроєкт щодо реформування сфери містобудуванняУ Комітеті ВРУ обговорили законопроєкт щодо реформування сфери містобудування // 02.06.2021
У Комітеті Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування відбулось чергове засідання Робочої групи з доопрацювання законопроєкту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери містобудування».

Містобудівні кадастри місцевого рівня будуть отримувати дані автоматичноМістобудівні кадастри місцевого рівня будуть отримувати дані автоматично // 02.06.2021
Відсьогодні дані у Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва (ЄДЕССБ) будуть автоматично передаватись до містобудівних кадастрів.

СтройОбзор - портал новостроек
Интернет-портал недвижимости www.meget.kiev.ua
БудФонд
Строительная бухгалтерия
Группа изданий КАПСТРОИТЕЛЬСТВО