Асоціація "Регіональне будівництво"
UA | RU | EN
 Головна
Асоціація
Діяльність
Всі новини
Прес-центр
Контакти

Україна вивчатиме досвід Сербії по впровадженню єдиної електронної системи у сфері будівництва

Новини галузі → 2019 → 11.2019 → Україна вивчатиме досвід Сербії по впровадженню єдиної електронної системи у сфері будівництва
Голова Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрій Клочко провів робочу зустріч щодо вдосконалення порядку надання адміністративних послуг у сфері будівництва та створення Єдиної державної електронної системи в сфері будівництва» (ЄДЕССБ) з представниками компанії РЕ-АКТІВ (Республіка Півні́чна Македо́нія) Гораном Анастасовски і Деяном Дем'яновичем.

Україна вивчатиме досвід Сербії по впровадженню єдиної електронної системи у сфері будівництваРЕ-АКТИВ має великий досвід в проведенні успішних реформ ділового середовища в Європі, на Близькому Сході та в Африці. Працюючи зі Світовим банком та ЄБРР, ця компанія здійснила стратегічні проекти консультацій та розвитку для 15 державних установ: спеціальних інвестиційних агентств, урядів щодо бізнес-реєстрів, бізнес-аналітики та електронних послуг для бізнесу, всебічного реформування дозвільної системи у будівництві.

Учасники зустічі зійшлися на думці, що механізм імплементації Єдиної електронної системи у будівництві потребує подальшого обговорення з залученням донорів і партнерів, які вже мають успішний досвід проведення подібних реформ і трансформацій у світі.

У зустрічі також взяли участь секретар Комітету Дмитро Ісаєнко, Голова Ради директорів КБУ Олександр Ротов і виконавчий директор КБУ Олег Ярошенко.

Будуємо Україну разом!

КБУ



Другие новости и события

Лев Парцхаладзе: Наше завдання - потрапити в ТОП-10 DOING BUSINESS за показником "Отримання дозволів на будівництво"Лев Парцхаладзе: Наше завдання - потрапити в ТОП-10 DOING BUSINESS за показником "Отримання дозволів на будівництво" // 27.11.2019
26 листопада на EE Real Estate Forum & Project Awards 2019 Президент КБУ Лев Парцхаладзе розповів про досягнення вітчизняної будівельної галузі та цілі, які ставить перед собою Конфедерація на найближчий час.

СтройОбзор - портал новостроек
Интернет-портал недвижимости www.meget.kiev.ua
БудФонд
Строительная бухгалтерия
Группа изданий КАПСТРОИТЕЛЬСТВО