Асоціація "Регіональне будівництво"
UA | RU | EN
 Головна
Асоціація
Діяльність
Всі новини
Прес-центр
Контакти

За підтримки КБУ стартує Третій розширений спеціалізований навчальний курс «Керівник корпоративної безпеки»

Новини Асоціації → 2019 → 01.2019 → За підтримки КБУ стартує Третій розширений спеціалізований навчальний курс «Керівник корпоративної безпеки»

Шановні члени Конфедерації будівельників України!

За підтримки Конфедерації будівельників України 14 лютого 2019 року у бізнес конференц-холі «Inveria» (вул. Володимирська, 49а) стартує Третій розширений спеціалізований навчальний курс «Керівник корпоративної безпеки». Організатор: ГО «Асоціація професіоналів корпоративної безпеки» та член КБУ Sayenko Kharenko.

Третій розширений спеціалізований навчальний курс «Керівник корпоративної безпеки»Аудиторія: члени спостережних рад, члени ради директорів, керівники окремих підрозділів холдингів та корпорацій, керівники служб безпеки, керівники юридичних департаментів, форензік та комплаєнс офіцери.

Курс триватиме 9 днів (3 модулі по 3 дні [09:30 - 17:30]) та залучить 35 доповідачів, в тому числі, іноземних спеціалістів, які поділяться практичними кейсами та досвідом з найважливіших аспектів корпоративної безпеки.

Структура програми:

І Модуль (14-16 лютого 2019) - Служба безпеки в системі корпоративного управління; Захист інформації, Кібербезпека.

ІІ Модуль (14-16 березня 2019) - Корпоративна розвідка; Форензік, Боротьба із шахрайством; Міжнародні стандарти та досвід в сфері безпеки.

ІІІ Модуль (18-20 квітня 2019) - Кризові комунікації і переговори, Кадрова безпека; Правова безпека, Безпека Держави; Інновації і технології в сфері безпеки.

Вартість програми: 17000 грн.

Вартість для членів КБУ - 15300 грн.

Для вступу потрібно заповнити АПЛІКАЦІЙНУ ФОРМУ.

*При заповненні аплікаційної форми у розділі Партнерська знижка від: виберіть опцію Sayenko Kharenko.

Кількість місць обмежена. Підтвердженням реєстрації є виставлений рахунок.

Програма у вкладенні.



Другие новости и события

Круглий стіл з обговорення питання «Актуальні питання з визначення мінімальних вимог до показників енергетичної ефективності будівель»Круглий стіл з обговорення питання «Актуальні питання з визначення мінімальних вимог до показників енергетичної ефективності будівель» // 30.01.2019
01 лютого 2019 року о 16-00 в Мінрегіонбуді під головуванням заступника Міністра Парцхаладзе Л.Р. відбудеться круглий стіл з обговорення питання «Актуальні питання з визначення мінімальних вимог до показників енергетичної ефективності будівель».

КБУ запрошує на ІХ щорічну міжнародну лакофарбову конференцію ЛАКОКРАСКА.UAКБУ запрошує на ІХ щорічну міжнародну лакофарбову конференцію ЛАКОКРАСКА.UA // 18.01.2019
13-14 лютого 2019 року в готельному комплексі Grand Admiral Resort & SPA (м. Ірпінь) відбудеться ІХ щорічна міжнародна лакофарбова конференція ЛАКОКРАСКА.UA®. Конференція щорічно збирає на своєму майданчику 200+ топ-менеджерів та провідних представників компаній всіх ланок лакофарбового бізнесу.

Презентовано грудневий номер журналу VENTS MagazineПрезентовано грудневий номер журналу VENTS Magazine // 17.01.2019
Компанія «Вентиляційні системи», член Ради директорів КБУ, презентувала випуск грудневого номера журналу VENTS Magazine. Цього разу він прямуватиме до читачів не з порожніми руками, а з подарунком! І називається цей подарунок «Доповнена реальність».

СтройОбзор - портал новостроек
Интернет-портал недвижимости www.meget.kiev.ua
БудФонд
Строительная бухгалтерия
Группа изданий КАПСТРОИТЕЛЬСТВО