Асоціація "Регіональне будівництво"
UA | RU | EN
 Головна
Асоціація
Діяльність
Всі новини
Прес-центр
Контакти

Презентовано грудневий номер журналу VENTS Magazine

Новини Асоціації → 2019 → 01.2019 → Презентовано грудневий номер журналу VENTS Magazine

Компанія «Вентиляційні системи», член Ради директорів КБУ, презентувала випуск грудневого номера журналу VENTS Magazine. Цього разу він прямуватиме до читачів не з порожніми руками, а з подарунком! І називається цей подарунок «Доповнена реальність», яка дозволяє користувачеві вийти далеко за межі звичного спілкування з паперовим виданням і побачити набагато більше!

Презентовано випуск грудневого номера журналу VENTS MagazineОсобливість останнього номеру журналу повністю відповідає новому етапу стратегічного розвитку Конфедерації - #КБУLevel3Up, який полягає у сприянні впровадження сучасних інформаційних технологій у будівельній та суміжних галузях.

Скористатися подарунком допоможе смартфон або планшет, а також програма VENTS AR, завантажити яку можна за допомогою QR-коду, розміщеного на п'ятій сторінці журналу. Як це зробити - дивіться ТУТ.

Отримати журнал можна безкоштовно, надіславши заявку на електронну адресу magazine@vents.ua, вказавши прізвище та ім'я одержувача, назву компанії/організації, поштову адресу для кореспонденції.

Ознайомитися з електронною версією виданням можна у блозі компанії за лінком: https://ukrblog.vents.ua/category/vents-magazine.



Другие новости и события

Круглий стіл з обговорення питання «Актуальні питання з визначення мінімальних вимог до показників енергетичної ефективності будівель»Круглий стіл з обговорення питання «Актуальні питання з визначення мінімальних вимог до показників енергетичної ефективності будівель» // 30.01.2019
01 лютого 2019 року о 16-00 в Мінрегіонбуді під головуванням заступника Міністра Парцхаладзе Л.Р. відбудеться круглий стіл з обговорення питання «Актуальні питання з визначення мінімальних вимог до показників енергетичної ефективності будівель».

За підтримки КБУ стартує Третій розширений спеціалізований навчальний курс «Керівник корпоративної безпеки»За підтримки КБУ стартує Третій розширений спеціалізований навчальний курс «Керівник корпоративної безпеки» // 18.01.2019
За підтримки Конфедерації будівельників України 14 лютого 2019 року у бізнес конференц-холі «Inveria» (вул. Володимирська, 49а) стартує Третій розширений спеціалізований навчальний курс «Керівник корпоративної безпеки». Організатор: ГО «Асоціація професіоналів корпоративної безпеки» та член КБУ Sayenko Kharenko.

КБУ запрошує на ІХ щорічну міжнародну лакофарбову конференцію ЛАКОКРАСКА.UAКБУ запрошує на ІХ щорічну міжнародну лакофарбову конференцію ЛАКОКРАСКА.UA // 18.01.2019
13-14 лютого 2019 року в готельному комплексі Grand Admiral Resort & SPA (м. Ірпінь) відбудеться ІХ щорічна міжнародна лакофарбова конференція ЛАКОКРАСКА.UA®. Конференція щорічно збирає на своєму майданчику 200+ топ-менеджерів та провідних представників компаній всіх ланок лакофарбового бізнесу.

СтройОбзор - портал новостроек
Интернет-портал недвижимости www.meget.kiev.ua
БудФонд
Строительная бухгалтерия
Группа изданий КАПСТРОИТЕЛЬСТВО