Асоціація "Регіональне будівництво"
UA | RU | EN
 Головна
Асоціація
Діяльність
Всі новини
Прес-центр
Контакти

Інформація КБУ щодо вирішення проблематики підвищення рекомендованого рівня заробітної плати у будівництві

Новини Асоціації → 2016 → 05.2016 → Інформація КБУ щодо вирішення проблематики підвищення рекомендованого рівня заробітної плати у будівництві

Конфедерація будівельників України інформує колег про результати роботи Конфедерації в напрямку унормування порядку визначення Мінрегіоном рекомендованого розміру кошторисної заробітної плати у будівництві.

Нагадуємо, що для опрацювання питання встановлення механізму визначення витрат за статтею «Заробітна плата» при обчисленні вартості будівництва на всіх етапах його здійснення, в Мінрегіоні була створена відповідна робоча група, до роботи якої долучилися й представники Конфедерації будівельників України.

Результатом діяльності зазначеної робочої групи стали напрацювання проекту Порядку визначення розміру кошторисної заробітної плати при обчисленні вартості будівництва, який планується затвердити наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Міністерство вважає за необхідне відповідним Порядком визначити методику, за якою здійснюватиметься щорічний розрахунок рекомендованого розміру кошторисної заробітної плати. Поряд з цим, розрахунок заробітної плати, здійснений за такою методикою, щороку буде закріплюватись відомчим нормативно-правовим актом Міністерства.

З урахуванням прийнятності запропонованої проектом методики розрахунків Конфедерація будівельників України листом від 28.04.2016 № 86/04 висловилася на його підтримку (додається).

За повідомленням уповноважених осіб Мінрегіону, відповідний проект нормативно-правового акту проходить процедуру внутрішнього погодження у Міністерстві. Водночас, дотримання передбаченої законодавством процедури публічного обговорення та погодження проектів нормативно-правових актів, що носять регуляторний характер, передбачає часові затрати у декілька календарних місяців.

Про відповідні зміни буде повідомлятися додатково.


З повагою,
Виконавча дирекція Конфедерації



Другие новости и события

В четверг, 26 мая, состоится заседание Совета Ассоциации «Региональное строительство»В четверг, 26 мая, состоится заседание Совета Ассоциации «Региональное строительство» // 24.05.2016
В четверг, 26 мая, в 10:00 в конференц-зале «Отделстроя» состоится расширенное заседание Совета Ассоциации «Региональное строительство». В повестке дня - вопросы деятельности Ассоциации «Региональное строительство» и подготовка к празднованию Дня строителя.

Ветераны-строители почтили память погибшихВетераны-строители почтили память погибших // 09.05.2016
В преддверии Дня Победы участники Харьковского Фонда ветеранов-строителей и Ассоциации «Региональное строительство» почтили память погибших в годы Второй мировой войны на Мемориале Славы.

СтройОбзор - портал новостроек
Интернет-портал недвижимости www.meget.kiev.ua
БудФонд
Строительная бухгалтерия
Группа изданий КАПСТРОИТЕЛЬСТВО