Асоціація "Регіональне будівництво"
UA | RU | EN
 Головна
Асоціація
Діяльність
Всі новини
Прес-центр
Контакти

Підготовка законопроєкту про посилення відповідальності у сфері містобудування – на завершальній стадії

Новини Асоціації → 2021 → 07.2021 → Підготовка законопроєкту про посилення відповідальності у сфері містобудування – на завершальній стадії

Підготовка законопроєктуУ Комітеті Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності відбулось чергове засідання Робочої групи з підготовки законопроєкту щодо посилення кримінальної та адміністративної відповідальності за порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності. Про хід підготовки повідомила заступниця Міністра розвитку громад та територій Наталія Козловська.

«Недотримання будівельних норм - явище, яке, на жаль, присутнє у кожному місті України. І це потрібно виправляти. Посилення відповідальності має стати важливим аргументом на користь прозорої роботи. Я рада повідомити, що підготовка довгоочікуваного проєкту Закону - на завершальному етапі. І вже найближчим часом матимемо документ належної якості, який буде зареєстровано у Верховній Раді», - наголосила Наталія Козловська. 

Робоча група розглянула драфт майбутнього проєкту Закону, в якому були враховані пропозиції учасників. Під час засідання присутні обговорили конкретні механізми посилення відповідальності за правопорушення у сфері містобудівної діяльності. 

Нагадаємо, раніше Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов повідомив, що Верховна Рада України ухвалила за основу два законопроєкти, які спрямовані на комплексну реформу сфери містобудування.



Другие новости и события

Поздравляем с днем рождения директора ООО «Спецгазстрой» Л.Б. Либермана!Поздравляем с днем рождения директора ООО «Спецгазстрой» Л.Б. Либермана! // 21.07.2021
Уважаемый Леонид Борисович!

Знаем и ценим Вас как компетентного, энергичного, грамотного специалиста, яркую и целеустремленную личность, одного из самых деятельных участников нашей Ассоциации.

Желаем Вам счастья, семейного тепла и благополучия, неугасаемого оптимизма и вдохновения, воплощения всех Ваших профессиональных и творческих планов! Пусть в Вашей жизни будет как можно больше приятных событий и радостных дней!

Конфедерація будівельників України стурбована прийнятим 01 липня 2021 року законопроєктом №5600Конфедерація будівельників України стурбована прийнятим 01 липня 2021 року законопроєктом №5600 // 15.07.2021
Конфедерація будівельників України стурбована прийнятим 01 липня 2021 року законопроєктом №5600, яким пропонується введення ПДВ для кінцевого покупця при продажі квартири та збільшення прибуткового податку з 5% до 18% на третю і наступні угоди з квартирами.

РЕФОРМА ДАБІ- ФІНАЛРЕФОРМА ДАБІ- ФІНАЛ // 15.07.2021
6 липня Конфедерація будівельників України провела круглий стіл на тему: «РЕФОРМА ДАБІ- ФІНАЛ: доопрацювання законопроєкту №5655 до другого читання».

СтройОбзор - портал новостроек
Интернет-портал недвижимости www.meget.kiev.ua
БудФонд
Строительная бухгалтерия
Группа изданий КАПСТРОИТЕЛЬСТВО