Асоціація "Регіональне будівництво"
UA | RU | EN
 Головна
Асоціація
Діяльність
Всі новини
Прес-центр
Контакти

У Мінрегіоні підписали тристоронній Меморандум між Міністерством, ДІАМ та НАБУ

Новини Асоціації → 2021 → 07.2021 → У Мінрегіоні підписали тристоронній Меморандум між Міністерством, ДІАМ та НАБУ
Меморандум

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) сприятиме у проведенні конкурсів з добору кандидатів на посади державних службовців та працівників Державної інспекції архітектури та містобудування (ДІАМ). Домовленість про співпрацю досягнуто у межах Меморандуму «Про перевірку співробітників на доброчесність». Документ сьогодні підписали Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов, Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник та Голова ДІАМ Семен Кривонос.  

«Сьогодні зроблено ще один важливий крок у реформуванні архітектурно-будівельного контролю - підписання меморандуму між ДІАМ, НАБУ та Мінрегіоном. Наша мета - повне подолання так званих «схем» та «домовленостей» у сфері, яка раніше вважалася в Україні однією з найбільш корумпованих», - зауважив Міністр Олексій Чернишов.  

Сторони зобов'язуються обмінюватися інформацією про виявлені ознаки корупційних правопорушень. 

«Протидія корупції в сфері будівництва завжди у фокусі уваги детективів НАБУ. Тож Меморандум сприятиме швидшому обміну інформацією і ефективному розслідуванню корупції», - підкреслив Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник.  

Також документ передбачає постійну комунікацію, зокрема, проведення спільних нарад та робочих зустрічей.  

«Багато років ДАБІ займала, на жаль, місце в ланцюзі створення «додаткової корупційної вартості». Тому ми дуже вдячні НАБУ за цю підтримку, що забезпечить прозорість у роботі співробітників ДІАМ», - наголосив Голова ДІАМ Семен Кривонос.

Нагадаємо, раніше Міністр Олексій Чернишов повідомив про те, що у Верховній Раді зареєстровано два законопроєкти, які спрямовані на комплексні зміни у сфері містобудування.



Другие новости и события

Підготовка законопроєкту про посилення відповідальності у сфері містобудування – на завершальній стадіїПідготовка законопроєкту про посилення відповідальності у сфері містобудування – на завершальній стадії // 22.07.2021
У Комітеті Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності відбулось чергове засідання Робочої групи з підготовки законопроєкту щодо посилення кримінальної та адміністративної відповідальності за порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності.

Поздравляем с днем рождения директора ООО «Спецгазстрой» Л.Б. Либермана!Поздравляем с днем рождения директора ООО «Спецгазстрой» Л.Б. Либермана! // 21.07.2021
Уважаемый Леонид Борисович!

Знаем и ценим Вас как компетентного, энергичного, грамотного специалиста, яркую и целеустремленную личность, одного из самых деятельных участников нашей Ассоциации.

Желаем Вам счастья, семейного тепла и благополучия, неугасаемого оптимизма и вдохновения, воплощения всех Ваших профессиональных и творческих планов! Пусть в Вашей жизни будет как можно больше приятных событий и радостных дней!

Конфедерація будівельників України стурбована прийнятим 01 липня 2021 року законопроєктом №5600Конфедерація будівельників України стурбована прийнятим 01 липня 2021 року законопроєктом №5600 // 15.07.2021
Конфедерація будівельників України стурбована прийнятим 01 липня 2021 року законопроєктом №5600, яким пропонується введення ПДВ для кінцевого покупця при продажі квартири та збільшення прибуткового податку з 5% до 18% на третю і наступні угоди з квартирами.

СтройОбзор - портал новостроек
Интернет-портал недвижимости www.meget.kiev.ua
БудФонд
Строительная бухгалтерия
Группа изданий КАПСТРОИТЕЛЬСТВО