Асоціація "Регіональне будівництво"
UA | RU | EN
 Головна
Асоціація
Діяльність
Всі новини
Прес-центр
Контакти

КОНФЕДЕРАЦІЯ БУДІВЕЛЬНИКІВ УКРАЇНИ ВЗЯЛА УЧАСТЬ ЩОРІЧНОМУ ЗАСІДАННІ ГЕНЕРАЛЬНОЇ АСАМБЛЕЇ FIEC

Новини Асоціації → 2021 → 05.2021 → КОНФЕДЕРАЦІЯ БУДІВЕЛЬНИКІВ УКРАЇНИ ВЗЯЛА УЧАСТЬ ЩОРІЧНОМУ ЗАСІДАННІ ГЕНЕРАЛЬНОЇ АСАМБЛЕЇ FIEC

КОНФЕДЕРАЦІЯ БУДІВЕЛЬНИКІВ УКРАЇНИ21 травня відбулося засідання Федерації Європейської будівельної промисловості в on-line форматі.

Комісар ЄС з питань енергетики Kadri Simson розпочала засідання та висвітлила наступні тематики
- питання реновації;
- циркулярна економіка;
- енергоефективність.

Зазначалося, що хвиля реновації пропонує дорожню карту до повного функціонування будівельних компаній на період після Covid-19 та перспективи на кращий будівельний фонд для ЄС та його громадян.

"Будівельні компанії є ключем до успіху цієї важливої ініціативи, яка призведе до модернізації 35 мільйонів будівель та зменшення споживання енергії, що нарешті направить нас на правильну траєкторію для досягнення амбіцій Паризької угоди", - сказала вона.

Наголошуючи на необхідності реновації, яка покращує не тільки енергоефективність, а й робить будівлі безпечнішими, доступнішими та зручнішими для мешканців, пані Сімсон додала: "Нам необхідна тісна співпраця між промисловістю та політиками з метою забезпечення успішної реалізації ініціативи".

Президент #FIEC Thomas Bauer відповів Комісару Сімсону: "Ми усвідомлюємо всі можливості, виклики, а також відповідальність, яку на нас покладено і готові виконати свою роль".

На засіданні відбулися вибори Першого віцепрезидента FIEC. Голосуванням затвердили запропонованого Керівним Комітетом Philip Crampton!

FIEC закликала до цілісного підходу до оновлення будівельного фонду ЄС, з акцентом на нейтральність з точки зору матеріалів та технологій.

Хвиля реновації повинна пришвидшити "зелені" та цифрові переходи. FIEC вважає, що для мешканців будівель потрібно сприяти просуванню переваг "глибокої" реновації, наприклад: вдосконалення сертифікатів енергоефективності, щоб зробити їх не просто бюрократичною системою, а скоріше детальним аналізом енергозберігаючих заходів, які забезпечать найбільший приріст ефективності.

Саме це і є наразі основними напрямками і пріоритетами роботи FIEC у 2021 році.



Другие новости и события

ПІДСУМКИ ДРУГОГО ІПОТЕЧНОГО ФОРУМУПІДСУМКИ ДРУГОГО ІПОТЕЧНОГО ФОРУМУ // 02.06.2021
У рамках Форуму було обговорено проблематику іпотечного кредитування в Україні та надано пропозиції щодо подальших кроків по усуненню недоліків у державних програмах

У Комітеті ВРУ обговорили законопроєкт щодо реформування сфери містобудуванняУ Комітеті ВРУ обговорили законопроєкт щодо реформування сфери містобудування // 02.06.2021
У Комітеті Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування відбулось чергове засідання Робочої групи з доопрацювання законопроєкту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери містобудування».

Містобудівні кадастри місцевого рівня будуть отримувати дані автоматичноМістобудівні кадастри місцевого рівня будуть отримувати дані автоматично // 02.06.2021
Відсьогодні дані у Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва (ЄДЕССБ) будуть автоматично передаватись до містобудівних кадастрів.

СтройОбзор - портал новостроек
Интернет-портал недвижимости www.meget.kiev.ua
БудФонд
Строительная бухгалтерия
Группа изданий КАПСТРОИТЕЛЬСТВО