Асоціація "Регіональне будівництво"
UA | RU | EN
 Головна
Асоціація
Діяльність
Всі новини
Прес-центр
Контакти

Постанова Кабінету Міністрів України №426 "Про затвердження переліку категорій будівельної продукції"

Новини Асоціації → 2021 → 05.2021 → Постанова Кабінету Міністрів України №426 "Про затвердження переліку категорій будівельної продукції"

Кабінет Міністрів України28 квітня 2021 року Кабінет Міністрів України оприлюднив постанову № 426 «Про затвердження переліку категорій будівельної продукції».

На виконання частини першої статті 29 Закону України «Про надання будівельної продукції на ринку» Кабміном затверджено перелік категорій будівельної продукції.

Із текстом постанови можна ознайомитися за посиланням:

https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-zatverdzhennya-pereliku-kategorij-a426?fbclid=IwAR0jLAqr5YFbh9mATo4m7VqaBsRXkQmZtaGoV6QD1O0AeDkCRY18yZ7vOMk

Нагадуємо:

  • відповідно до Закону, прийнятого ВРУ України у вересні 2020 року, від 1 січня 2023 року будівельна продукція може розміщуватися на ринку лише за умови проведення контролю виробництва на підприємстві, складання декларації та нанесення відповідного маркування. Цим виробник або імпортер/розповсюджувач продукції бере на себе відповідальність щодо її якості та безпечності для споживачів.


Другие новости и события

ПІДСУМКИ ДРУГОГО ІПОТЕЧНОГО ФОРУМУПІДСУМКИ ДРУГОГО ІПОТЕЧНОГО ФОРУМУ // 02.06.2021
У рамках Форуму було обговорено проблематику іпотечного кредитування в Україні та надано пропозиції щодо подальших кроків по усуненню недоліків у державних програмах

У Комітеті ВРУ обговорили законопроєкт щодо реформування сфери містобудуванняУ Комітеті ВРУ обговорили законопроєкт щодо реформування сфери містобудування // 02.06.2021
У Комітеті Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування відбулось чергове засідання Робочої групи з доопрацювання законопроєкту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери містобудування».

Містобудівні кадастри місцевого рівня будуть отримувати дані автоматичноМістобудівні кадастри місцевого рівня будуть отримувати дані автоматично // 02.06.2021
Відсьогодні дані у Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва (ЄДЕССБ) будуть автоматично передаватись до містобудівних кадастрів.

СтройОбзор - портал новостроек
Интернет-портал недвижимости www.meget.kiev.ua
БудФонд
Строительная бухгалтерия
Группа изданий КАПСТРОИТЕЛЬСТВО