Асоціація "Регіональне будівництво"
UA | RU | EN
 Головна
Асоціація
Діяльність
Всі новини
Прес-центр
Контакти

У Мінфіні відзвітували про перші тижні роботи пільгової іпотеки під 7%

Новини Асоціації → 2021 → 03.2021 → У Мінфіні відзвітували про перші тижні роботи пільгової іпотеки під 7%
У повідомленні зазначається, що станом на 18 березня банками з виконання державної програми «Доступна іпотека 7%» підписано 12 кредитних договорів на загальну суму 9,4 млн грн.

У Мінфіні відзвітували про перші тижні роботи пільгової іпотеки під 7%"Це важливий процес, адже саме банк, як власник фінансового ресурсу для кредитування, несе ризики щодо повернення йому коштів. Також виключно банк, використовуючи власну методологію оцінки платоспроможності потенційного позичальника, приймає рішення щодо видачі кредиту.",- наголошують у Мінфіні.

Додається, що 57 заявок на участь у програмі розглядаються банками, при чому як на первинному, так і вторинному ринку, на загальну суму 55,4 млн грн.

Нагадуємо:

- запуск програми відбувся 1 березня;

- на сьогодні 8 банків долучилися до програми, як державних, так і комерційних, два з яких є членами Ради директорів КБУ- Глобус Банк та Кредо Банк.

У зв'язку з локдауном та посиленням карантинних заходів у Києві, ми переносимо ДРУГИЙ ІПОТЕЧНИЙ ФОРУМ на 13 ТРАВНЯ 2021!

Продовжуйте реєструватися на участь у Форумі: https://bit.ly/3cCddMg

Організовуємо разом з Pro.Property та Ukrainian Real Estate Club

ПАРТНЕРИ ФОРУМУ:

Генеральний партнер: Укргазбанк

Стратегічний партнер: ЛУН

Фінансовий партнер: Глобус Банк

Офіційні партнери:

Інтергал-Буд ПРАВЕКС БАНК KredoBank Perfect Group Київміськбуд Асоціація "Регіональне будівництво", "Нове Століття"

МЕДІА-ПАРТНЕРИ ФОРУМУ:

Property Times Build Portal 3m2 ProfBuild me3.com.ua БУДІВЕЛЬНИЙ ЖУРНАЛ Commercial Property Mind. UA Interfax-Ukraine The Page ФОКУС Грушевського,5 RED Community Перший Діловий телеканал Букви Finance.ua Минфин.



Другие новости и события

Уряд підтримав проєкт постанови «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо удосконалення діяльності органів державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду»Уряд підтримав проєкт постанови «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо удосконалення діяльності органів державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду» // 31.03.2021
Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов представив проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо удосконалення діяльності органів державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду».

Олексій Чернишов презентував концепцію реформування системи архітектурно-будівельного контролю в УкраїніОлексій Чернишов презентував концепцію реформування системи архітектурно-будівельного контролю в Україні // 30.03.2021
29 березня у Комітеті Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування відбулося засідання «круглого столу». На ньому Олексій Чернишов, Міністр розвитку громад та територій, презентував концепцію реформування системи архітектурно-будівельного контролю в Україні.

І Всеукраїнська науково-практична конференція "ВІМ-технології в будівництві: досвід та інновації" пройшла у ХарковіІ Всеукраїнська науково-практична конференція "ВІМ-технології в будівництві: досвід та інновації" пройшла у Харкові // 24.03.2021
У Харкові відбулася І Всеукраїнська науково-практична конференція "ВІМ-технології в будівництві: досвід та інновації". У конференції взяли участь представники Асоціації "Регіональне будівництво", голова Ради Асоціації "Регіональне будівництво" Олександр Харченко.

СтройОбзор - портал новостроек
Интернет-портал недвижимости www.meget.kiev.ua
БудФонд
Строительная бухгалтерия
Группа изданий КАПСТРОИТЕЛЬСТВО