Асоціація "Регіональне будівництво"
UA | RU | EN
 Головна
Асоціація
Діяльність
Всі новини
Прес-центр
Контакти

Олексій Чернишов представив концепцію законопроєкту щодо реформування держрегулювання у сфері містобудування

Новини Асоціації → 2021 → 03.2021 → Олексій Чернишов представив концепцію законопроєкту щодо реформування держрегулювання у сфері містобудування
У середу, 17 березня, Олексій Чернишов, Міністр розвитку громад та територій представив основні положення розробленого законопроєкту щодо реформування державного регулювання у сфері містобудування. Наступного тижня цей законопроєкт, який вже підтримали учасники будівельного ринку, має бути подано на розгляд до Верховної Ради.

«Для якісних змін у галузі містобудування вже зроблені певні тактичні кроки. Результатом спільної праці з Комітетом ВРУ, НДУ, Офісом простих рішень і результатів, Асоціацією міст України, представниками експертного середовища та будівельної галузі є наразі розроблена концепція законопроєкту щодо реформи у сфері містобудування. Створення законодавчого підґрунтя, як і єдине розуміння принципів змін всіма учасниками реформи, яку ми разом втілюємо, вкрай важливі для завершення процесу реформування в містобудівній галузі», - підкреслив Олексій Чернишов, Міністр розвитку громад та територій.

В обговоренні також взяли участь Міністр юстиції Денис Малюська, Голова Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрій Клочко, представники Міністерства розвитку економіки, торгівлі й сільського господарства, члени профільного комітету Верховної Ради, представники будівельної галузі та Асоціації міст України.

Олексій Чернишов зазначив, що реформування галузі містобудівної діяльності триває. Станом на сьогодні уже створено відкритий та прозорий електронний реєстр з понад 60 тисячами дозвільних документів.

Концепція законопроєкту щодо реформування держрегулювання у сфері містобудування

Концепція законопроєкту щодо реформування держрегулювання у сфері містобудування

Концепція законопроєкту щодо реформування держрегулювання у сфері містобудування

 Концепція законопроєкту щодо реформування держрегулювання у сфері містобудування



Другие новости и события

Уряд підтримав проєкт постанови «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо удосконалення діяльності органів державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду»Уряд підтримав проєкт постанови «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо удосконалення діяльності органів державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду» // 31.03.2021
Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов представив проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо удосконалення діяльності органів державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду».

Олексій Чернишов презентував концепцію реформування системи архітектурно-будівельного контролю в УкраїніОлексій Чернишов презентував концепцію реформування системи архітектурно-будівельного контролю в Україні // 30.03.2021
29 березня у Комітеті Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування відбулося засідання «круглого столу». На ньому Олексій Чернишов, Міністр розвитку громад та територій, презентував концепцію реформування системи архітектурно-будівельного контролю в Україні.

У Мінфіні відзвітували про перші тижні роботи пільгової іпотеки під 7%У Мінфіні відзвітували про перші тижні роботи пільгової іпотеки під 7% // 30.03.2021
У повідомленні зазначається, що станом на 18 березня банками з виконання державної програми «Доступна іпотека 7%» підписано 12 кредитних договорів на загальну суму 9,4 млн грн.

СтройОбзор - портал новостроек
Интернет-портал недвижимости www.meget.kiev.ua
БудФонд
Строительная бухгалтерия
Группа изданий КАПСТРОИТЕЛЬСТВО