Асоціація "Регіональне будівництво"
UA | RU | EN
 Головна
Асоціація
Діяльність
Всі новини
Прес-центр
Контакти

Номінації VIII Всеукраїнської будівельної премії IBUILD 2020 для регіональної спільноти

Новини Асоціації → 2020 → 11.2020 → Номінації VIII Всеукраїнської будівельної премії IBUILD 2020 для регіональної спільноти

Вже розпочато прийом заявок на участь у конкурсі на здобуття VІII Всеукраїнської будівельної премії IBUILD 2020.

Номінації VIII Всеукраїнської будівельної премії IBUILD 2020 для регіональної спільнотиКонфедерація будівельників України запрошує, девелоперські та будівельні компанії, архітектурні і проектні бюро, консалтингові компанії, виробників і постачальників будівельних матеріалів, інженерного обладнання, еко- і енергоефективних рішень для об'єктів комерційної і житлової нерухомості, а також юридичні фірми, галузеві організації та ЗМІ - взяти участь у VІII Всеукраїнській будівельній премії IBUILD 2020!

Номінації діляться на три блоки:
- КРАЩИЙ СЕРЕД РІВНИХ. Персональна премія
- ВИМІР УСПІХУ. Корпоративна премія досягнень
- ВІДКРИТТЯ РОКУ. Премія блискавичних досягнень

Ознайомитися з переліком усіх номінацій можна за посиланням ТУТ. Також перелік номінацій окремим файлом.

З метою привернення уваги до досягнень компаній та діячів ринку, їх внеску у розвиток будівельної галузі проводиться щорічна Премія IBUILD, яка не меє аналогів в Україні.

Шаленими темпами забудовуються регіони. Тому вперше окремі номінації VIII Всеукраїнської будівельної премії IBUILD 2020 запропоновані для регіональної спільноти:

  • Надійний регіональний забудованик
  • Кращий регіональний комплекс преміум-класу
  • Кращий регіональний комплекс апартаментів комфорт-класу
  • Кращий регіональний комплекс комфорт-класу
  • Кращий регіональний комплекс бізнес-класу
  • Кращий регіональний комплекс економ-класу.
В інших номінаціях змагання буде йти на рівних серед представників усієї України.
 
ЗАЯВКУ на участь необхідно заповнити до 15 листопада 2020 року на сайті IBUILD.
 


Другие новости и события

Крупнейший украинский производитель плитки подвергся рейдерской атакеКрупнейший украинский производитель плитки подвергся рейдерской атаке // 20.11.2020
В офисе крупнейшего производителя керамической плитки в Украине - Харьковского плиточного завода (ХПЗ) прошел обыск. Поводом для действий правоохранителей стали необоснованные подозрения в организации поставок украинской плитки на временно оккупированные территории.

Поздравляем с днем рождения директора Харьковского регионального управления Государственного фонда содействия молодежному жилищному строительству А. С. Вензеля!Поздравляем с днем рождения директора Харьковского регионального управления Государственного фонда содействия молодежному жилищному строительству А. С. Вензеля! // 08.11.2020
Уважаемый Александр Семенович!

Поздравляем Вас с днем рождения! Мы ценим Ваш профессионализм, опыт, ответственность и талант. Ваши порядочность, доброжелательность, интеллигентность подарили Вам большой круг надежных друзей, которые сегодня рядом с Вами.

Желаем Вам крепкого здоровья, долгих и плодотворных лет жизни, благополучия, успешной реализации Ваших планов и начинаний!

Нові квартири співробітникам Харківського плиткового заводу від "Житлобуд-1"Нові квартири співробітникам Харківського плиткового заводу від "Житлобуд-1" // 05.11.2020
Компанія "Трест Житлобуд-1" (Жилстрой-1) є надійним партнером Харківського плиткового заводу (ХПЗ) не тільки у численних будівельних проєктах. Вона також бере участь в корпоративних програмах придбання житла для співробітників заводу.

СтройОбзор - портал новостроек
Интернет-портал недвижимости www.meget.kiev.ua
БудФонд
Строительная бухгалтерия
Группа изданий КАПСТРОИТЕЛЬСТВО