Асоціація "Регіональне будівництво"
UA | RU | EN
 Головна
Асоціація
Діяльність
Всі новини
Прес-центр
Контакти

Шановні члени Конфедерації будівельників України!

Новини Асоціації → 2019 → 03.3019 → Шановні члени Конфедерації будівельників України!
Шановні члени Конфедерації будівельників України!

Згідно з інформацією, наданою виконавчій дирекції КБУ Державною службою України з питань праці (Держпраці) в співпраці із Державною фіскальною службою України та Державною архітектурно-будівельною інспекцією України здійснюється моніторинг та співставлення баз даних ДФС та ДАБІ з метою виявлення непрацевлаштованих осіб на суб'єктах архітектурної діяльності, які подали відповідні заяви на отримання ліцензії на провадження господарської діяльності, пов'язаної із створенням об'єктів архітектури, або вже мають такі ліцензії.

Конфедерація будівельників УкраїниКабінетом Міністрів України було видано Розпорядження від 05.09.2018 р. № 649-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення». Після чого, загалом до плану-графіка проведення перевірок на 2018 рік було включено 365 суб'єктів з обсягами доходів за 2017 рік 50,9 млрд грн. З них 147 суб'єктів господарювання були перевірені у IV кварталі 2018 року, у тому числі й зазначені 78 забудовників.

У зв'язку з вищевикладеним, звертається до Вас з проханням повідомити, чи є необхідність проведення круглого столу або їх серії, для виявлення та опрацювання проблемних питань, пов'язаних із трудовими відносинами.

У разі, якщо така необхідність є, просимо надати перелік проблемних питань, на які ви бажаєте отримати відповіді на e-mail: office@kbu.org.ua.



Другие новости и события

Поздравляем с днем рождения директора департамента капитального строительства Харьковской ОГА С.Е. Жукова!Поздравляем с днем рождения директора департамента капитального строительства Харьковской ОГА С.Е. Жукова! // 19.03.2019
Уважаемый Сергей Евгеньевич!

Поздравляем Вас с днем рождения. Желаем Вам, профессионалу своего дела, инициативному, талантливому руководителю счастья, крепкого здоровья, семейного благополучия, оптимизма, достижения поставленных целей и всего наилучшего!

Запрошуємо на круглий стіл у Мінрегіонбуді з обговорення проекту змін до ДБНЗапрошуємо на круглий стіл у Мінрегіонбуді з обговорення проекту змін до ДБН // 04.03.2019
Завтра, 5 березня, о 16:00 в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 9, 3-й поверх, зала засідань) під головуванням заступника Міністра Парцхаладзе Л.Р. відбудеться круглий стіл щодо обговорення пропозицій до проекту Зміни № 1 до ДБН.

СтройОбзор - портал новостроек
Интернет-портал недвижимости www.meget.kiev.ua
БудФонд
Строительная бухгалтерия
Группа изданий КАПСТРОИТЕЛЬСТВО