Асоціація "Регіональне будівництво"
UA | RU | EN
 Головна
Асоціація
Діяльність
Всі новини
Прес-центр
Контакти

03.3019

Новини Асоціації → 2019 → 03.3019
Поздравляем с днем рождения директора департамента капитального строительства Харьковской ОГА С.Е. Жукова!Поздравляем с днем рождения директора департамента капитального строительства Харьковской ОГА С.Е. Жукова! // 19.03.2019
Уважаемый Сергей Евгеньевич!

Поздравляем Вас с днем рождения. Желаем Вам, профессионалу своего дела, инициативному, талантливому руководителю счастья, крепкого здоровья, семейного благополучия, оптимизма, достижения поставленных целей и всего наилучшего!

Шановні члени Конфедерації будівельників України!Шановні члени Конфедерації будівельників України! // 04.03.2019
Кабінетом Міністрів України було видано Розпорядження від 05.09.2018 р. № 649-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення». Просимо повідомити, чи є необхідність проведення круглого столу або їх серії, для виявлення та опрацювання проблемних питань, пов’язаних із трудовими відносинами.

Запрошуємо на круглий стіл у Мінрегіонбуді з обговорення проекту змін до ДБНЗапрошуємо на круглий стіл у Мінрегіонбуді з обговорення проекту змін до ДБН // 04.03.2019
Завтра, 5 березня, о 16:00 в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 9, 3-й поверх, зала засідань) під головуванням заступника Міністра Парцхаладзе Л.Р. відбудеться круглий стіл щодо обговорення пропозицій до проекту Зміни № 1 до ДБН.

Показано 1 - 3 (всего 3)Страницы: 1 
СтройОбзор - портал новостроек
Интернет-портал недвижимости www.meget.kiev.ua
БудФонд
Строительная бухгалтерия
Группа изданий КАПСТРОИТЕЛЬСТВО