Асоціація "Регіональне будівництво"
UA | RU | EN
 Головна
Асоціація
Діяльність
Всі новини
Прес-центр
Контакти

Круглий стіл з обговорення питання «Актуальні питання з визначення мінімальних вимог до показників енергетичної ефективності будівель»

Новини Асоціації → 2019 → 01.2019 → Круглий стіл з обговорення питання «Актуальні питання з визначення мінімальних вимог до показників енергетичної ефективності будівель»
Шановні члени Конфедерації будівельників України!

Конфедерація будівельників України1 лютого 2019 року о 16-00 в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 9, 4-ий поверх, велика зала засідань) під головуванням заступника Міністра Парцхаладзе Л.Р. відбудеться круглий стіл з обговорення питання «Актуальні питання з визначення мінімальних вимог до показників енергетичної ефективності будівель» відповідно до вимог Закону України «Про енергетичну ефективність будівель».

Бажаючих взяти участь, просимо зареєструватися до 18 год. 30 січня 2018 року на e-mail: office@kbu.org.ua



Другие новости и события

За підтримки КБУ стартує Третій розширений спеціалізований навчальний курс «Керівник корпоративної безпеки»За підтримки КБУ стартує Третій розширений спеціалізований навчальний курс «Керівник корпоративної безпеки» // 18.01.2019
За підтримки Конфедерації будівельників України 14 лютого 2019 року у бізнес конференц-холі «Inveria» (вул. Володимирська, 49а) стартує Третій розширений спеціалізований навчальний курс «Керівник корпоративної безпеки». Організатор: ГО «Асоціація професіоналів корпоративної безпеки» та член КБУ Sayenko Kharenko.

КБУ запрошує на ІХ щорічну міжнародну лакофарбову конференцію ЛАКОКРАСКА.UAКБУ запрошує на ІХ щорічну міжнародну лакофарбову конференцію ЛАКОКРАСКА.UA // 18.01.2019
13-14 лютого 2019 року в готельному комплексі Grand Admiral Resort & SPA (м. Ірпінь) відбудеться ІХ щорічна міжнародна лакофарбова конференція ЛАКОКРАСКА.UA®. Конференція щорічно збирає на своєму майданчику 200+ топ-менеджерів та провідних представників компаній всіх ланок лакофарбового бізнесу.

Презентовано грудневий номер журналу VENTS MagazineПрезентовано грудневий номер журналу VENTS Magazine // 17.01.2019
Компанія «Вентиляційні системи», член Ради директорів КБУ, презентувала випуск грудневого номера журналу VENTS Magazine. Цього разу він прямуватиме до читачів не з порожніми руками, а з подарунком! І називається цей подарунок «Доповнена реальність».

СтройОбзор - портал новостроек
Интернет-портал недвижимости www.meget.kiev.ua
БудФонд
Строительная бухгалтерия
Группа изданий КАПСТРОИТЕЛЬСТВО