Асоціація "Регіональне будівництво"
UA | RU | EN
 Головна
Асоціація
Діяльність
Всі новини
Прес-центр
Контакти

КБУ запрошує на ІХ щорічну міжнародну лакофарбову конференцію ЛАКОКРАСКА.UA

Новини Асоціації → 2019 → 01.2019 → КБУ запрошує на ІХ щорічну міжнародну лакофарбову конференцію ЛАКОКРАСКА.UA
Шановні члени Конфедерації будівельників України!

13-14 лютого 2019 року в готельному комплексі Grand Admiral Resort & SPA (м. Ірпінь) відбудеться ІХ щорічна міжнародна лакофарбова конференція ЛАКОКРАСКА.UA®.

КБУ запрошує на ІХ щорічну міжнародну лакофарбову конференцію ЛАКОКРАСКА.UAКонференція є ключовою подією в Україні, яка щорічно збирає на своєму майданчику 200+ топ-менеджерів та провідних представників компаній всіх ланок лакофарбового бізнесу для аналізу останніх тенденцій ринку і перспектив їх розвитку в найближчому майбутньому.

Захід пройде за підтримки Асоціації українських виробників лакофарбової промисловості, Конфедерації будівельників України, Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів та Українського центру сталевого будівництва та спонсорської підтримки компанії Uniqchem.

Ключові розділи: архітектурні ЛФМ, покриття для промисловості, сировина та обладнання.

Спецрозділи: поліуретани, порошкові покриття, фарби для пакування, ЛФМ для деревини.

Пропонуємо розглянути пропозицію організаторів щодо можливої участі в діловій програмі конференції керівників, профільних спеціалістів із закупівель ЛФМ та технічних фахівців.

Представники будівельних компаній, підприємств-споживачів ЛФМ та покриттів приймають участь без сплати реєстраційного внеску.

Детальна інформація щодо програми, спікерів, умов участі та складу делегацій на офіційній сторінці конференції www.lakokraska.ua.

У разі зацікавленості щодо участі у конференції, повідомлення надсилайте до 18 січня 2019 року на адресу організатора info@musthavents.com.



Другие новости и события

Круглий стіл з обговорення питання «Актуальні питання з визначення мінімальних вимог до показників енергетичної ефективності будівель»Круглий стіл з обговорення питання «Актуальні питання з визначення мінімальних вимог до показників енергетичної ефективності будівель» // 30.01.2019
01 лютого 2019 року о 16-00 в Мінрегіонбуді під головуванням заступника Міністра Парцхаладзе Л.Р. відбудеться круглий стіл з обговорення питання «Актуальні питання з визначення мінімальних вимог до показників енергетичної ефективності будівель».

За підтримки КБУ стартує Третій розширений спеціалізований навчальний курс «Керівник корпоративної безпеки»За підтримки КБУ стартує Третій розширений спеціалізований навчальний курс «Керівник корпоративної безпеки» // 18.01.2019
За підтримки Конфедерації будівельників України 14 лютого 2019 року у бізнес конференц-холі «Inveria» (вул. Володимирська, 49а) стартує Третій розширений спеціалізований навчальний курс «Керівник корпоративної безпеки». Організатор: ГО «Асоціація професіоналів корпоративної безпеки» та член КБУ Sayenko Kharenko.

Презентовано грудневий номер журналу VENTS MagazineПрезентовано грудневий номер журналу VENTS Magazine // 17.01.2019
Компанія «Вентиляційні системи», член Ради директорів КБУ, презентувала випуск грудневого номера журналу VENTS Magazine. Цього разу він прямуватиме до читачів не з порожніми руками, а з подарунком! І називається цей подарунок «Доповнена реальність».

СтройОбзор - портал новостроек
Интернет-портал недвижимости www.meget.kiev.ua
БудФонд
Строительная бухгалтерия
Группа изданий КАПСТРОИТЕЛЬСТВО