Асоціація "Регіональне будівництво"
UA | RU | EN
 Головна
Асоціація
Діяльність
Всі новини
Прес-центр
Контакти

Запрошення до участі у Міжнародній виставці MIPIM-2017

Новини Асоціації → 2017 → 01.2017 → Запрошення до участі у Міжнародній виставці MIPIM-2017
Шановні члени Конфедерації будівельників України!

MIPIM-2017У 2017 році за підтримки Мінрегіону України Київ буде представлений на Міжнародній виставці MIPIM єдиним стендом, за участю девелоперських, управляючих, інвестиційних, консалтингових компаній та банків.

MIPIM - це традиційне місце зустрічі девелоперів, представників міст і міжнародних інвесторів. Проекти, представлені на MIPIM, мають різні цілі і масштаби, але об'єднані спільною метою - привернути увагу інвесторів до потенціалу своїх країн.

На засіданні Ради директорів КБУ 20.12.2016 року виконавчою дирекцією була представлена презентація можливості участі КБУ у виставці MIPIM 2017!

Просимо висловити свою позицію щодо зацікавленості участі в даному заході до 01 лютого 2017 року на e-mail: office@kbu.org.ua


Другие новости и события

Щодо публічного обговорення Стратегії розвитку малого і середнього бізнесуЩодо публічного обговорення Стратегії розвитку малого і середнього бізнесу // 23.01.2017
До Конфедерації будівельників України надійшло звернення від Міністерства економічного розвитку і торгівлі України з проханням надати пропозиції та зауваження до розробленої ним Стратегії розвитку малого і середнього підприємництва в Україні на період до 2020 року.

КБУ почала видавати дайджест новин будівельної галузі України StageКБУ почала видавати дайджест новин будівельної галузі України Stage // 19.01.2017
Конфедерація будівельників України почала видавати дайджест найважливіших новин будівельної галузі країни під назвою Stage.

Шановні члени Конфедерації будівельників України!Шановні члени Конфедерації будівельників України! // 19.01.2017
Мінрегіон приводитиме свій наказ від 20.10.2016 № 281 у відповідність до Закону України № 1774-VIII. Відповідно, затвердження наказом Міністерства розміру кошторисної заробітної плати відбудеться після узгодження методики її обчислення з актами вищої юридичної сили.

СтройОбзор - портал новостроек
Интернет-портал недвижимости www.meget.kiev.ua
БудФонд
Строительная бухгалтерия
Группа изданий КАПСТРОИТЕЛЬСТВО