Асоціація "Регіональне будівництво"
UA | RU | EN
 Головна
Асоціація
Діяльність
Всі новини
Прес-центр
Контакти

КБУ почала видавати дайджест новин будівельної галузі України Stage

Новини Асоціації → 2017 → 01.2017 → КБУ почала видавати дайджест новин будівельної галузі України Stage
Шановні члени Конфедерації будівельників України!

КБУ почала видавати дайджест новин будівельної галузі України StageЗвертаємо вашу увагу на ініціативу Конфедерації - дайджест найважливіших новин будівельної галузі України під назвою Stage.
 
Відтепер ви отримаєте можливість кожного місяця знайомитися із найважливішими подіями галузі у форматі digital та сконцентрувати увагу на важливих та якісних новинах.
 
Дайджест пропонує актуальну інформацію сфери будівництва у декількох інформаційних блоках, де важливе місце займатимуть новини будівельного ринку. Адже саме будівельні компанії формують інформаційний простір на цьому ринку.
 
Конфедерація пропонує новий свіжий та ексклюзивний інформаційний майданчик для висвітлення важливих новин вашої компанії.
 
Відкриття нового житлового комплексу, будинку, черги, нові контракти, соціальні ініціативи - про всі ці події відтепер зможуть дізнатися більше людей зі сторінок дайджесту Stage, який в майбутньому стане впливовим самостійним виданням.
 
Звертаємося до вас із проханням надавати актуальні, цікаві новини компанії з метою їх розміщення на сторінках дайджесту Stage.
 
КБУ представляє унікальну можливість висвітлити основні події вашої компанії у зручному для Вас форматі.

Надсилайте новини у вигляді прес-релізу чи статті на нашу електронну адресу: office@kbu.org.ua

Зауважимо, що Stage - це незалежне експертне бізнес-видання для будівельного ринку, у якому немає місця для реклами, тільки факти, події, люди.


Другие новости и события

Запрошення до участі у Міжнародній виставці MIPIM-2017Запрошення до участі у Міжнародній виставці MIPIM-2017 // 30.01.2017
Шановні члени Конфедерації будівельників України, виконавчою дирекцією була представлена презентація можливості участі КБУ у виставці MIPIM 2017. КБУ просить висловити свою позицію щодо зацікавленості участі в даному заході до 01 лютого 2017 року .

Щодо публічного обговорення Стратегії розвитку малого і середнього бізнесуЩодо публічного обговорення Стратегії розвитку малого і середнього бізнесу // 23.01.2017
До Конфедерації будівельників України надійшло звернення від Міністерства економічного розвитку і торгівлі України з проханням надати пропозиції та зауваження до розробленої ним Стратегії розвитку малого і середнього підприємництва в Україні на період до 2020 року.

Шановні члени Конфедерації будівельників України!Шановні члени Конфедерації будівельників України! // 19.01.2017
Мінрегіон приводитиме свій наказ від 20.10.2016 № 281 у відповідність до Закону України № 1774-VIII. Відповідно, затвердження наказом Міністерства розміру кошторисної заробітної плати відбудеться після узгодження методики її обчислення з актами вищої юридичної сили.

СтройОбзор - портал новостроек
Интернет-портал недвижимости www.meget.kiev.ua
БудФонд
Строительная бухгалтерия
Группа изданий КАПСТРОИТЕЛЬСТВО