Асоціація "Регіональне будівництво"
UA | RU | EN
 Головна
Асоціація
Діяльність
Всі новини
Прес-центр
Контакти

Інформація про нові строки та плату за державну реєстрацію правна нерухоме майно

Новини Асоціації → 2016 → 11.2016 → Інформація про нові строки та плату за державну реєстрацію правна нерухоме майно

Шановні члени Конфедерації будівельників України!

Конфедерація Будівельників УкраїниІнформуємо Вас про те, що 2 листопада 2016 року набрав чинності Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення державної реєстрації прав на нерухоме майно та захисту прав власності" від 06.10.2016 № 1666-VІІІ, сьогодні опублікований в Голосі України.

Вказаним Законом впроваджується ряд новел у сфері державної реєстрації прав на нерухомість і бізнесу.

Зміни стосуються зокрема строків та плати за державну реєстрацію прав на нерухомість. З огляду на це, в порядку інформування, КБУ підготовлено для Вашої зручності пам'ятку щодо строків та плати за державну реєстрацію прав. Звертаємо увагу на те, що з 01.01.2017 відповідні розміри плати будуть змінені.
Про інші нововведення, передбачені Законом України № 1666-VІІІ, читайте на сторінці facebook.com/frontoffice.kbu/ у соціальній мережі Фейсбук.

З повагою,

виконавча дирекція

Конфедерації Будівельників України



Другие новости и события

«Жилстрой-2» - чемпион Украины среди женских футбольных команд высшей лиги!«Жилстрой-2» - чемпион Украины среди женских футбольных команд высшей лиги! // 14.11.2016
«Жилстрой-2» впервые стал чемпионом Украины среди женских футбольных команд высшей лиги! Второе место занял «Жилстрой-1». Решающий поединок между двумя сильнейшими в стране командами состоялся в воскресенье, 13 ноября на стадионе «Динамо» в Харькове.

СтройОбзор - портал новостроек
Интернет-портал недвижимости www.meget.kiev.ua
БудФонд
Строительная бухгалтерия
Группа изданий КАПСТРОИТЕЛЬСТВО